Stropni rekuperatorski ventilatorji
Domov   Novice   Cenik
Spletna trgovina UNIStore RD Spletna trgovina UNIStore RD vam omogoča nakup sistema Airius iz naslonjača.

UNIStore RD

Kako deluje?
Airius odpravlja plastovitost zraka.
Informativni izračun
Izberite prostor in kliknite Izračun.

Površina
Višina
Prostor
Airius. O Airius sistemu je napisanega veliko; kljub temu slika in video povesta še mnogo več. Sistem odlično sodeluje z obstoječimi napravami, tako z ogrevalnimi kot tudi hladilnimi, obenem pa nudi vrhunsko učinkovitost, kar prikazujejo spodnji posnetki.
Izberite posnetek:
Ustvarjanje prijetnejše klime v prostoru Airius nam v prostoru zlahka pomaga ustvariti prijetno klimo. Pri tem odlično sodeluje tudi s klimatskimi napravami, ki v prostoru brez ustrezne ventilacije ustvarijo toplejše in hladnejše točke.

Tako nastale temperaturne razlike so neprijetne tako za zaposlene kot tudi obiskovalce, obenem pa pospešujejo nastanek kondenza, ki v razstavnih prostorih poleg ostalih neprijetnosti lahko tudi kvari pogled na razstavljeno blago - zarošene vitrine, okna, razstavljeni izdelki...
Izraba pobegle toplote V ogrevanem prostoru toplota vedno beži pod strop, v delovni višini pa se zbira ohlajen zrak, ki ga znova ogrevamo.

Rekuperatorski sistem Airius nam pomaga to pobeglo toploto ponovno izkoristiti z nežnim, a učinkovitim mešanjem zračnih plasti v prostoru. Visok izkoristek sistema omogoča zmanjšanje ali celo izničenje temperaturnih razlik, s čimer omogoča zmanjšanje potrebnega gretja prostorov in povprečno 20 - 30% prihranek pri stroških ogrevanja.
Primerjava A45 in standardnega ventilatorja Ob primerjavi specializiranega sistema Airius s standardnim stropnim ventilatorjem postane jasno, kje in zakaj se skrivajo skrivnosti učinkovitosti sistema.
Medtem ko standardni ventilatorji razpršijo zrak v vse smeri, obenem pa zračni tok navadno sploh ne doseže tal, se Airius sistem ponaša z učinkovitim transportom zraka vse do tal prostora. Rezultat je seveda popolna odprava zračnih plasti in znatno večji prihranki pri stroških ogrevanja/hlajenja prostora.

Prostor: skladišče višine 9m, enota Airius A45-4P (45W).
Primerjava A60 in cevnega ventilatorja Tudi močnejši industrijski cevni stropni ventilatorji imajo bistveno slabši izkoristek od sistema Airius.

Prostor: skladišče višine 17m, enota Airius A60 (150W).