Stropni rekuperatorski ventilatorji
Domov   Novice   Cenik
Spletna trgovina UNIStore RD Spletna trgovina UNIStore RD vam omogoča nakup sistema Airius iz naslonjača.

UNIStore RD

Kako deluje?
Airius odpravlja plastovitost zraka.
Informativni izračun
Izberite prostor in kliknite Izračun.

Površina
Višina
Prostor
Poročilo BSRIA Poročilo neodvisne organizacije BSRIA (Building Services Research and Information Association, UK).

BSRIA
December 2014
Airius na voljo preko spletne trgovine UNIStore RD
Airius je od 01.12.2014 na voljo tudi preko spletne trgovine UNIStore RD.

Za obveščanje o akcijskih ponudbah in ugodnostih se lahko prijavite preko naše Facebook strani.
April 2014
Sustainability Live 2014, Birmingham, VB
Airius je na sejmu Sustainability Live 2014, ki se je odvil v Birmighramu, VB, prejel nagrado za inovativnost na področju okoljske tehnologije.

Komentar sodnikov:
"We were impressed with the product, it works in a simple manner but has profound consequences in terms of heating and cooling with associated energy and costs savings."
("Nad izdelkom smo navdušeni, delovanje je zares enostavno, a z ogromnim vplivom na prihranke in stroške energije, porabljene za ogrevanje in hlajenje.)".
Januar 2014
AHR Expo, New York, ZDA
Odvil se je največji svetovni sejem HVAC tehnike. Airius je bil seveda prisoten in prejel za svoje izdelke častno omembo v kategoriji najatraktivnejših inovacij na področju ventilacije.

Plaketa pomeni priznanje predanosti ekipe dolgoletnemu razvoju enega najuspešnejših izdelov za odpravo plastovitosti zraka v prostoru. Na sejmu se je predstavilo skoraj 2.000 proizvajalcev HVAC tehnike.

10.08.2013
Nove cene opreme Airius Nove cene Airius opreme z 10.08.2013 prinašajo žal nekaj podražitev, pri nekaterih modelih pa tudi nekaj pocenitev.
Predvsem pa novi cenik prinaša tudi novosti - Airius Designer Range serijo.

Oglejte si celoten cenik Airius opreme.
01.07.2013
Na voljo Designer Series oprema
Na voljo je Airius oprema iz tako imenovane Designer Series serije.
Gre seveda za preizkušene in učinkovite enote Airius, ki pa so s pomočjo oblikovno dodelanih ohišij primerni tudi za prostore, kjer je videz bistvenega pomena, kot so na primer razstavni in sejni prostori, gledališča in podobno.
Tako oblikovani ventilatorji lahko v prostoru služijo tudi kot dekorativni element, še posebej zato, ker je možna dobava tudi v barvnih izvedbah po barvni lestvici RAL.
01.09.2011
Nove cene opreme Airius Nove cene Airius opreme s 01.09.2011 prinašajo pocenitev opreme, ki bo še povečala možnosti prihrankov.

Oglejte si celoten cenik Airius opreme.
01.12.2010
December - hladno, a ne nujno drago. V decembru vam v določenih primerih nudimo posebne ugodnosti; predvsem popust, poleg tega pa še obročno odplačilo brez obresti.

Je lahko ponudba sploh boljša? Pokličite nas in pripravili vam bomo konkretno ponudbo.
01.11.2010
Model A35 ni več dobavljiv
Model A35, namenjen prostorom višine cca 11m, se poslavlja. Izkušnje na terenu kažejo, da je možno prostore teh višin opremiti z modeli A25 ali A45; za prostore višin 8,5-10,5m, kjer smo do sedaj priporočali enote A35, bomo tako uporabljali enote A25, za višje pa enote A45, po potrebi z dogradnjo regulatorja motornih obratov za optimizacijo.
V primeru vgradnje šibkejših enot bo potrebno v skrajnem primeru večje število enot na določeni površini prostora, kar pa je odvisno predvsem od vrste prostora in razporeditve opreme v njem.
V primeru vgradnje močnejših enot (v prostorih nad 10,5m) to pomeni višjo ceno posamezne enote, vendar pa so enote A45 že po osnovni specifikaciji namenjene večjim površinam (cca 150m2), kar pomeni manjše število potrebnih enot. Cenovne razlike pri nakupu opreme so tako minimalne.

Enote A35 so trenutno še na zalogi, vendar je njihovo število omejeno in odvisno samo od povpraševanja; če jih morda potrebujete oziroma so za vaš prostor idealna izbira, nas čimprej obvestite, da preverimo dobavljivost opreme.